Producator:
Algamar
Alge Kombu eco 50gr, Algamar
Mod de preparare:
-la cuptor, timp de 5 minute la 200 de grade, sau prajiti in ulei incins de palmier sau cocos.
-in oale sub presiune, fierbeti timp de 20 de minute;
-fierbeti timp de 1 ora impreuna cu naut, linte, fasole sau alte boabe asemanatoare.
Informatii nutritionale/100g:
Proteine 6.9%
Carbohidrati 52.1%
Grasimi 1.1%
Fibre 30%
Potasiu 4330mg
Calciu 810mg
Magneziu 715mg
Fosfor 165mg
Fier 16.5mg
Iod 15.9mg
Vitamina A 0.04mg
Vitamina B12 0.3mg
Produs certificat organic
Gramaj: 50g
Tara de origine: Spania
Valori nutritionale/100g:
Energie: 243Kcal
Grasimi: 0.1g din care saturate <0.1g
Carbohidrati: 35.9g din care zaharuri <0.5g
Fibre: 30.5g
Proteine: 9.3g
Saruri: 2.37g