Cei de la Fruandes recoltează fructele de mango două ori pe an, având o perioadă mare de aprovizionare și încă una redusă. Sezonul de vârf este între între ianuarie și martie. Fructele cresc în copaci mari, iar recoltatorii au bune abilități de cățărare și, uneori, se folosesc de instrumente de tip plasă, ce se afșă prinse pe bețe lungi, pentru a trage fructele la pământ.
Odată ce fructele de mango ajung la instalația de procesare, acestea sunt spălate, decojite și tăiate în conformitate cu specificațiile de calitate specifice fructelor. Apoi sunt uscate pentru a atinge un nivel perfect de suculență, înainte de a fi răcite, ambalate și trimise pentru a vă bucura de ele în cea mai pură formă. Există în medie 3 mango proaspete în 100g de produs uscat.
Ingrediente: mango* deshidratat.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură non-UE.
*Procentul valorilor zilnice sta la baza unei diete de 2000 calorii/zi. Valorile zilnice pot fi majorate sau diminuate in functie de necesitatile calorice
A se pastra la loc racoros si uscat.
A se consuma la deschiderea ambalajului si de preferinta inainte de: vezi pe ambalaj.
Produs fabricat in Columbia