FacebookInstagram
Provera
AUTENTIFICARE FAVORITE COSUL MEU
Despre noi   /   Suport clienti   /   Blog
FacebookInstagram
Ulei esential de lavanda bio, Vladana, 10ml
Ulei esential de lavanda bio, Vladana
Ulei esential de lavanda bio, Vladana
( Rating 5/5 din 0 reviewuri)  
Pret
29.5 Lei
TVA inclus
Alegeti varianta
 
 
 
 
 
Produs în Romania
 
 
Detalii

Cei de la Vladana se mândresc cu calitatea uleiului de lavanda obținut de ei, în urma unui proces de distilare cu aburi a florilor din trei varietăți de Lavandula angustifolia, cultivate pe câmpurile de o frumusețe aparte, aflate lângă Măgura Uroiului.

Pentru fiecare lot produs, există un buletin de analiză, emis de un laborator autorizat.

Uleiul de lavandă, o farmacie miraculoasă

A avea cu tine o sticluță cu ulei esențial de lavandă este ca si cum ai avea la indemâna o trusa de prim ajutor si de asemenea o sursa naturală pentru un parfum irezistibil pentru ocazii speciale, uleiul de lavandă fiind cunoscut pentru proprietățile lui anti-inflamatorii, antifungice, antidepresive, antiseptice, antibacteriene si antimicrobiene, cu efecte antispasmodice, analgezice, detoxifiante, hipotensive si sedative.

Antioxidant

Factorii externi (toxine, substanțe chimice, poluanți, etc) sunt răspunzători pentru slăbirea sistemului imunitar si au un puternic efect negativ asupra corpului. Pentru a lupta împotriva acestor factori externi corpul uman produce antioxidanți iar uleiul esențial de lavandă este un antioxidant natural care ajuta corpul in lupta împotriva radicalilor liberi. Studiile efectuate in acest sens au arătat că uleiul de lavandă stimuleaza corpul pentru generarea celor mai puternici antioxidanți.

Îmbunătățește starea de spirit. Calmant natural pentru sistemul nervos. Alungă insomnia

Uleiul esențial de lavandă are un parfum liniștitor care acționeaza ca un tonic puternic pentru nervi. Tratează multe simptome ale tulburărilor sistemului nervos: migrene, dureri de cap, depresie, stres emoțional, stări de anxietate. Studiile au arătat reducerea semnificativă a depresiei postnatale la femei, îmbunătățirea stării persoanelor care suferă de șoc post-traumatic. Uleiul esențial de lavandă are un impact de relaxare puternic și induce somnul in mod natural, fiind un tratament alternativ veritabil pentru insomnie.

Eliberează căile respiratorii

Uleiul esențial de lavandă este folosit pentru tratarea problemelor respiratorii, inclusiv infecții ale gâtului, gripa, tuse, răceală, astm, congestia sinusurilor, bronșită, tuse convulsive, laringită sau amigdalită. Se poate aplica sub formă de vapori prin inhalație sau poate fi aplicat pe pielea gâtului, pieptului și a spatelui. Vaporii uleiului de lavandă au reale calitați antibacteriene ceea ce face posibilă combaterea infecțiilor tractului respirator.

Sănătatea pielii: tratează acneea, iritațiile, tăieturile și arsurile, previne imbătrânirea pielii

Beneficiile pentru sănătatea pielii sunt atribuite proprietăților antiseptice, antifungice și antibacteriene. Se poate aplica pe piele pentru remedierea acneei, ridurilor, psoriazisului și a altor afecțiuni inflamatorii. Uleiul inhibă bacteriile care cauzează infecția și ajută la reglarea secreției de sebum. Mai mult, uleiul esențial de lavandă poate reduce semnele cicatricilor lăsate de acnee. Se folosește cu succes și pentru accelerarea procesului de vindecare a rănilor, tăieturilor si arsurilor, inclusive cele solare. Folosirea regulată poate întărzia îmbatrânirea pielii.

Atenție: uleiul esențial de lavandă nu se aplică nediluat pe o piele sensibilă!

Reduce durerile musculare

Uleiul esențial de lavandă este un remediu naturist contra durerilor musculare, durerilor provocate de reumatism, durerilor de spate, entorse. Un masaj regulat cu ulei esențial de lavandă reduce durerile de la nivelul articulațiilor.

Reduce căderea părului

Uleiul esential de lavandă s-a dovedit a fi foarte eficient in cazurile de pierderi masive de păr, de asemenea in tratarea mătretii prin masarea ușoara a scalpului cu cateva picaturi de ulei.

Împotriva insectelor

Datorită mirosului puternic specific, uleiul esențial de lavandă este folosit de multa vreme cu succes pentru combaterea insectelor dăunătoare: țînțari, musculițe sau molii.

PAREREA CLIENTILOR

PRODUCATORI
   
Info & Comenzi
+40 737 023 442
Adresa
Comuna Giulvăz, sat Giulvăz nr. 143/C/1, jud. Timiș
Copyright © 2022 PROVERA
Web design by Royalty