FacebookInstagram
Provera
AUTENTIFICARE FAVORITE COSUL MEU
Despre noi   /   Suport clienti   /   Blog
FacebookInstagram

Despre noi

Provera este proiectul nostru de suflet. L-am început pentru că viaÈ›a nu este suficient de lungă pentru a face lucruri în care nu crezi. Și pentru că suntem niÈ™te optimiÈ™ti ce vor să-È™i aducă părticica lor de bine lumii în care trăim.

                Am conÈ™tientizat prejudiciul enorm pe care îl aduc metodele È™i substanÈ›ele chimice actuale, atât de nefireÈ™ti, agriculturii moderne È™i credem într-o È™ansă reală de a reconstrui, cărămidă cu cărămidă, sistemul alimentar ce hrăneÈ™te comunitățile noastre.   

Dar nu doar mâncarea este cea care ne poate îmbolnăvi, ci È™i substanÈ›ele nocive ce ne ajung pe piele È™i în corp, din produsele cosmetice pe care le folosim sau detergenÈ›ii È™i soluÈ›iile de curățenie.            

Ferma noastră se concentrează pe creÈ™terea celor mai hrănitoare produse posibile, folosind metode durabile, care ajută la menÈ›inerea unui sistem agricol sănătos, iar în magazinul nostru vom depune maximum de efort pentru a vă putea oferi doar produse prin a căror fabricare È™i utilizare se respectă omul È™i natura .        

PRODUCATORI
   
Info & Comenzi
+40 737 023 442
Adresa
Comuna Giulvăz, sat Giulvăz nr. 143/C/1, jud. Timiș
Copyright © 2024 PROVERA
Web design by Royalty